zaterdag 11 september 2010

Nien mann.... las mich noch ein bischen tanzen....

Sjongejongejongejongejonge.... Ik heb in jaren niet zo gelachen..... Sjooooooongejongejongejongejonge.....


Vanmiddag komen we aan bij Tempelhof en wat denk je: uitverkocht! Scheise, scheise en nog 's scheise. Wij met onze dikke bek "Ja, we gaan naar Berlin Festival, jadiejadiejaaaa.." Mooi niet dus.. Balen, want geen kaart, geen entree. Even naar een bijgelegen park en daar nog even verder gemokt.. Toen ineens een idee: waarom niet zonder kaart proberen naar binnen te komen?! Beetje praten hier en daar en ineens kijken we naar onze pols en wat denk je? Tadaaaaa! VIP-bandjes!!!!! Plus bonnetjes voor gratis drinken! Dat het u maar wel mag bekomen... En dat deed het! Met dank aan de organisatie van Berlin Festival! (Danke schön!)






Gisteren was Berlin Festival eerder gesloten i.v.m. Love Parade praktijken, gedrang bij uitgangen en paniek in de tent (met name bij de organisatie natuurlijk, vast niet bij de mensen, geen idee). Anyway, vandaar dat er vandaag minder kaarten verkocht werden en dat er ook niet tot 6 uur, maar tot 11 uur vanavond gefeest kon worden, met een aangepaste line-up.. Gelukkig wel goeie muziek meegekregen (zie YouTube) Soulwax en Boys Noize, echt de hele hangar op z'n kop! Compleet uit de panty gegaan!


De sfeer was echt fantastisch, het is goed vertoeven hier en met name omdat er zoveel verschillende mensen zijn, met zoveel verschillende stijlen, dat het niet uitmaakt hoe je er uitziet, hoe je beweegt of doet. Alles is prima. Men laat elkaar hier. Dat is op sommige plaatsen in Nederland wel anders. Gezien om te gezien te worden. Iedereen die op elkaar let, vooral niet uit de maat, jongens, straks val je nog op. De Nederlandse mentaliteit (doe maar normaal, dan doe je gek genoeg), gaat hier niet op. Maar het mooie is dat men hier ook niet eens zo gek doet, maar gewoon zichzelf lijken te zijn. Mooi. 


Ondertussen... tip van $imon: "Closing night @ Club 25, naast Yaam...." "Supertoffe locatie aan de Spree". Ook nog maar even proberen dan, we zijn er nu toch. Wij erheen al zwartrijdend en crisscrossend door de buurt. Komen we een uur later aan: een rij van echt wel meer dan 500 mensen, niet overdreven. Pfff, geen voeten meer om op te staan. Daar beginnen we niet aan. We hadden niet de puf en de grote mond meer om het nog eens te proberen, we waren immers ook al vanaf 3 uur vanmiddag on the roll. Dus toen weer richting huis gegaan. Voetjes gewassen en nu nog even een afzakkertje. Morgen gezond weer op...  


Aber eerst nog even een kleine impressie om iedereen ein bischen jaloers te maken ;-)




Sitdown Boys Noize, hoe VET!







  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten