zaterdag 11 september 2010

De eerste dag in Kreuzberg

http://www.youtube.com/watch?v=Fk2a0oDKGhw




Zo! Daar zijn we dan! Op naar avontuur! Gisteren kwamen we rond half 8 aan op Haubtbahnhof en hebben we eerst een tijdje buiten het station gestaan met onze mond open. "We zijn er...oooooooh....". De zwaarte en de waarde van onze spullen vonden we zelf te groot om mee te nemen in de U/S-bahn, dus decadent een taxi genomen. 


Ineens stonden we op de stoep van de Willibald-Alexis-strasse 27. Peeet wam er al snel aan met zijn zoontje om de deur open te doen en ons de weg te wijzen. Wat blijkt? Een superdeluxe appartement, alles spiksplinternieuw en aanwezig. Er is een tuin, een dikke mac, internet for everyone, handdoeken, een heleboel keukenspullen. Speciaal voor Erik, onze barista: de koffie zal je hier vast smaken, je mag je eigen boontjes malen! Verder stond er een welkomsflesje wijn voor ons klaar en werden onze badjassen aan ons uitgedeeld. 


Warm welkom, kortom. 


Toen stonden we er alleen voor! Meteen alles uitpakken (waar-slaap-jij-waar-slaap-ik). Alvast lopen klooien met de camera voor onze plannen om filmpjes te maken en alvast klaargezet voor de nacht. Het resultaat hiervan was vanochtend trouwens teleurstellend, aangezien ik in het donker op de muur heb gericht en vanochtend een klein stukje verkleurende lucht en muur te zien was... Gelukkig in ieder geval geen enge spoken... En nog een goed aantal nachten voor de herkansing.  


We hebben gisteren, om al even in de stemming te komen, onze eerste heuze SCHNITZEL genomen. We hadden dan ook een berenhonger. Na een wijntje en een wandelingetje door the hood, zijn we naar huis gegaan. Nog hier en daar aanrommelen en toen netjes rond half 2 naar bed. 


Ik wist niet dat ik zo moe was! We hebben gewoon meer dan 9 uur geslapen! Niet normaal. Ik had het gisteren al even over de rust die ik voelde van het 'weggaan', deze heb ik vannacht dus ook gevoeld! Blijkbaar toch een boel indrukken opgedaan in zo'n dagje als gister.


Vandaag wordt boodschappen doen voor 10 dagen raviolli ;) uitzoeken wat handig is om te doen met betrekking tot Berlin Festival. We zijn van plan om niet te vroeg heen te gaan, want later op de dag wordt het pas echt leuk qua muziek. We hoorden van Peter dat het deze week Music Week is in Berlijn dus we vallen mooi met onze neus in de boter. Genoeg mensen op de been! Goed teken. 


To be continued.....











Geen opmerkingen:

Een reactie posten