donderdag 16 september 2010

Joseeee ist angekommen...

Nee, niet in kilo's, maar is nu wel hier. Leuk! We hadden veel te bij te praten en zitten nu alweer in plaats van met z'n twee, met z'n drie achter de laptops. Gezellig! 


Cynthia en ik hebben Jose opgehaald van HBH nadat we een mislukt bezoek aan Fashion Freak hadden gebracht. Geen succes, niets te beleven, we hebben er nog geen foto aan verspild. Nou ja, dan maar een terrasje met heater. Ook goed, de afgelopen dagen waren zo druk, we waren vandaag helemaal af. 


Maar toen was daar als een soort van Maria-verschijning: Jose! We hadden (het was immers al 22.00u) ein Behrenhünger en zijn bij Bai Yok (de Berlijnse Thai ;))net als gisteren, een lekker bordje Thais gegeten. En een biertje gedronken. Herlich. 


Toen kennis laten maken met ons appartement. Jose is het ermee eens dat het een fijn appartement is met een goede vibe. We hebben al wat plannetjes besproken voor de komende dagen en het ziet er goed uit! Fotoshootje hier, projectje daar, we lopen alweer helemaal vol met ideeën, heerlijk! 


Morgen wordt voor Cynthia en mij een spannende dag. Vroeg op, 9 uur, dat zijn we niet meer gewend! We hebben morgen onze fotoshoot en leven er helemaal naartoe. We hebben de kledingsets klaarliggen en zijn er übertevreden mee! Echt tof! Maar goed, daarover later meer. Nu even een wijntje drinken, tweede flesje is al open! Whoohoo! 











Geen opmerkingen:

Een reactie posten