vrijdag 17 september 2010

Fashionshoot: bont, bonter, bontst!





Eeeeeeeeeeeeeeeindelijk was het vandaag vrijdag! De dag van de fashion fotoshoot waar Marieke en ik zo ontzettend naar hebben toegeleefd! 


Via een kennis van Marieke zijn we in contact gekomen met Lisa Wassmann. Lisa is een freelance fotografe die onder andere werkt voor magazines als Sleek! en Dazed & Confused, wel passend in ons straatje dus ;-) www.lisawassmann.com


We wilden de shoot een edgy randje geven, en daarnaast vonden we het belangrijk om deze tijdloos te houden. We hebben veel gebruik gemaakt van kant, leer en nepbont. De kleding was een combinatie van zowel 'new' als 'second hand'. Door te fotograferen in een natuurlijke en groene omgeving kwam deze rijke stoffen nog beter tot hun recht. De belangrijkste kleuren die we hebben gebruikt zijn eveneens gebaseerd op het tijdloze en bevatten daarom veel camelkleuren, grijs, nudes en opvallend veel zwart en winterwit. 


Bij de styling van het model hebben we geprobeerd om door middel van bovengenoemde aspecten de vrouw sexy en elegant neer te zetten! Er is geen gebruik gemaakt van make-up om de focus nog meer te leggen op haar natuurlijke schoonheid.  Het eindresultaat is een (naar eigen zeggen) fantastische en 'cleane' shoot geworden met hier en daar een pikanter shot. In onderstaand filmpje kan je zien hoe we te werk zijn gegaan. Op de 'werkelijke' foto's daarentegen, zal menigeen nog even moeten wachten. De shoot zal worden gepresenteerd op onze expositie dit najaar.


  


Marieke en ik kunnen niet wachten om bovenstaande shoot te presenteren (zowel zakelijk als privé ;-) ) en om de bijbehorende trends te verwelkomen in onze eigen kledingkast. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten